Storlek

Din relation kan inte bli fantastisk förrän du har fått fason på din partner

Kan detta vara sant, tror Ni?
Jag skulle snarare tycka att det vore naivt av mig att tro att jag inte behöver ta ansvar för min egen lycka då jag vet att Ingen är tankeläsare. Jag är medveten om att Ingen annan ”går i mina skor”. Ingen annan vet exakt vad jag behöver för att trivas i min relation. Så, det är lika bra att ta ansvar för det själv istället för att lämpa det över på min partner, eller hur?

I och med detta kan vi slå fast att den ende jag kan påverka fullt ut är mig själv – mina tankar, mina känslor och min attityd. Jag väljer agera utifrån den grundtanken att jag alltid är den viktigaste personen i min relation därför att jag är den enda som har ingående insikt i hur det är att vara jag! Jag har många gånger upptäckt att när jag tar ansvar för min egen lycka då är hela min familj lycklig! Detta kan kanske te sig lite märkligt men det fungerar faktiskt så! Har någon av Er sätt en lycklig kvinna inom ramen för sin familj vars familjemedlemmar är olyckliga?!? Det har inte jag gjort under hela min livstid, så ser ni ngt sådant får ni tipsa mig om det ;-)

Vidare. Just p g a ovanstående väljer Jag fortsätta fokusera på mina egna ansträngningar för att utveckla min relation. Jag väljer fortsätta förstärka och förnya kontakten med mitt innersta och min värdighet. Jag vet att det är centralt för mitt relationsklimat hur pass välmående jag själv är – det vill säja vilken självbild jag själv har! Jag är medveten om att min personiga kraft återställer och återskapar kontakten med min partner så att vi tillsammans bestämmer vi vår egen livsstil som gynnar vårt eget relationsklimat.

Jag vet - mot min både privata och yrkesmässiga bakgrund - att jag kan välja mina tankar, mina känslor, mina beteenden och min attityd på samma sätt som jag väljer vilka kläder jag skall ha på för dagen!
Roligt, inte sant?

Slutligen. Gör detsamma du med! Välj att sparka igång din relation i önskad riktning, ta kommando över din egen lycka och jobba för det varje dag! Jag önskar dig en härlig sommar!

Jag tackar alla mina läsare för denna gång. Ser fram emot att träffa Er till hösten med nya livskunskap! Vänliga hälsningar, Eugenia Eriksson


Få vårt nyhetsbrev