Storlek

Vår tids paradox

Har också Ni undrat varför vi idag har allt större hus men allt mindre familjer? Hur det kommer sig att vi har alltlättare liv men betydligt mindre tid? Lade även Ni märke till att vi har allthögre utbildning med alltmindre bondförnuft?

Faktum är att vi idag har lika många experter som problem. Vi har massor av mediciner och ett alltmer minskande välbefinnande. Vi konsumerar galant, vi kör snabbt, vi skrattar sällan men vi blir arga fort. Vi har alltfler ägodelar och alltmindre värderingar. Vi fokuserar på kvantitet och vi blundar för kvalitet. Vi har två inkomster och färre skilsmässor. Vi har besegrat det yttre rummet men inte det inre rummet…

Varför inte uppleva varje dag som en speciell dag?

Njut av varje dag utan att tänka på vad du ”behöver” utan på du ”vill”. Öka dina välbefinnandesförråd genom att umgås mera med din familj, dina vänner och dina bekanta. Ät oftare din favoritmat, lyssna till din favorit musik och besök dem platser som du tycker om. Livet handlar det inte bara om att överleva utan även av att njuta av varje ögonblick. Fyll ditt liv med fler enkla glädjestunder. Spar inte ditt liv och dina tillgångar till för ”senare”. Njut av det nu, närhelst du så önskar!

Håll inte tillbaka på glädjande ord, tankar och känslor som gör ditt liv lättare och ger det mening. Gör det du blir glad av redan idag! Glöm inte att det finns många som tycker om just dig!

Ha det riktigt bra!


Få vårt nyhetsbrev