Storlek

Om företaget

 Insiktsfullt AB är marknadsledande på individuella beteendeutvecklande processer för personer i ledande positioner. Insiktsfullt AB arbetar lösningsfokuserat med evidensbaserade metoder som t ex MI-metoden. Insiktsfullt AB har vidareutvecklat programmet ”Insiktsfullt Ledarskap – OBL i praktiken”. 

Insiktsfullt Ledarskap - OBL i praktiken 2 Organisatoriskt Beteende Ledning är internationellt använd inom ledar- och organisationsutveckling sen 1977. Insiktsfullt AB har gjort det enkelt för ledare att tillämpa dessa verktyg i praktiken. Grundtanken är att en proaktiv arbetslivsutveckling minimerar organisatoriska kostnader för arbetslivsrehabilitering.

Företagets huvudkontor ligger i Motala. Vi samarbetar med några av landets bästa coacher på flera orter i landet.

Företagsgrundare

Att leverera vetenskapligt förankrade beteendeutvecklandesystem med hållbart och mätbart resultat (kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2000). Företaget grundades av Eugenia Eriksson som är beteendevetare med kandidat examen i påverkansprocesser. Eugenia är även programutvecklare, författare, ledarskapskonsult och terapeut.

Röster om Eugenia Eriksson

Eugenia Eriksson har ett genuint intresse för mänsklig utveckling. Hon är även mål- och resultatmedveten. I klientarbetet har Eugenia ett coachande och kognitivt förhållningssätt. Eugenias professionalitet beskrivs enligt nedan:

"Otrolig kommunikatör i sina utvecklingsprocesser" - Peter Ingesson, kommunchef Motala (1,5 års samarbete)

• "Brilliant i klientbemötande. Kan inte tänka mig en bättre terapeut!" - Gabriella Saxner, Göta Kanalbolaget (1,5 års samarbete)

"Professionell, inkännande, kunnig och inspirerande. Skicklig i att leda rehabiliterande processer" Marianne Melkersson, BT ledningsgrupp (2 års samarbete)

Videorekommendation Klient som blev arbetslös efter återkomst till Sverige (tidigare chefsposition i utlandet). När vi träffades beskrev klienten sin situation som sådant ”ingen kommer att anställa mig när jag så gammal”. Men, klienten har återfått anställning i chefsposition efter 5 st samtal.

  


Få vårt nyhetsbrev

Eugenia1.png