Storlek

Beteendevägledning

Att bli erbjuden ett jobb efter ett målmedvetet arbete är givetvis mångas dröm!
Insiktsfullt AB har sedan 2009 arbetat med att framgångsrikt jobbcoacha unga som gamla individer ut i arbete. Vi har beprövad erfarenhet av att stärka individuell medvetenhet om det egna värdet på arbetsmarkanden. Vi ger dig det extra stödet som krävs för att du ska komma vidare mot en anställning på kortast möjliga tid. Vi gör dig glad som en lärka!

Vårt huvudkontor ligger i Motala på Luxorgatan 1:P1 och vi har coacher i flera städer. Klicka här för att hitta din coach

Väljer du oss får du en personlig coach som stöttar dig på vägen. Våra jobbcoacher ökar din självinsikt. Du får värdefulla beteendetips och verktyg för att framgångsrikt hantera arbetsgivarkontakter. Du blir konkurrenskraftig genom våra peppande och motiverande samtal.

Vår arbetsmetod är uppbyggt kring etablerade beteendeutvecklande verktyg som hjälper dig i en framgångsrikt personlig profilering i dagens komplicerade arbetsmarknadsklimat. Din jobbcoachning varar i tre månader och består av både personliga möten, gruppaktiviteter och hemuppgifter som du redovisar för oss. Syftet är att vi skall kunna vägleda dig i din beteendeutveckling genom följande aktiviteter:

1. SWOT-analys som ger dig ökad självinsikt och förstärkt självförtroende
2. Kunskap hur du skapar ett konkurrenskraftigt CV
3. Framgångsstrategier för hur du går från jobbannons till attraktivt arbete
4. Formella och informella sökvägar till ett meningsfullt arbete via olika nätverk
5. Personlig marknadsföring - hur du styr och utvecklar en vinnande attityd
6. Ett tydligt telefonmanus - från ”telefonkramp” till ”sälj dig själv på 30 sekunder"
7. R.M.R.-metoden visar hur du bearbetar arbetsgivarkontakter på ett effektivt sätt
8. Presentationstekniker för hur du marknadsför dig i skrift, tal och kroppsspråk
9. Intervjuträning för att öka din förmåga att hantera arbetsgivarens kuggfrågor mm

Våra coacher är välutbildade, med lång arbetslivserfarenhet kring arbetsmarknadens villkor samt hur en arbetsgivare tänker när de ska anställa. Vi har högkvalitativt samarbete med olika företag.

Klientomdöme

 

 


Få vårt nyhetsbrev

gladsoml5.png